Running Festival Csíkszereda

Exercitarea dreptului de retragere

Stimate Participant la Competiția Runningfestival Csíkszereda powered by Skoda,

Vă atragem atenția, ca potrivit Regulamentului Competiției Runningfestival Csíkszereda powered by Skoda, vă puteți retrage oricând din competiție, exercitându-vă dreptul de retragere conform prevederilor Regulamentului.

Trebuie să aveți în vedere, ca în cazul exercitării dreptului de retragere, Operatorul paginii de internet www.runningfestival.ro, organizatorul Competiției Runningfestival Csíkszereda powered by Skoda nu are obligația conform prevederilor art. 16 lit. l) din OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative de a vă rambursa prețul achitat cu titlu de înscriere la competiție.

Astfel, având în vedere ca activitățile de agrement sunt excluse de la exercitarea dreptului de retragere organizatorul competiției nu va rambursa prețul achitat cu titlu de înscriere la competiție către persoanele înscrise.

În cazul în care din orice motiv, inclusiv din cauza restricțiilor instituite pentru a limita răspândirea pandemiei Covid – 19, Competiția Runningfestival Csíkszereda powered by Skoda nu va putea fi organizată și desfășurată la data prevăzută în Regulamentul competiției, competiția va fi reprogramată, în termen de 6 luni de la data prevăzută pentru organizarea acesteia, sau de la date încetării suspendării dreptului de organizare. În cazul reprogramării competiției, participantul la eveniment va putea folosi înscrierea (biletul de acces) achiziţionată, beneficiind de toate drepturile conferite de înscrierea la data reprogramării.

În cazul în care persoana care s-a înscris la competiție nu va participa la competiția reprogramată, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului. persoanei fizice înscrise în termen de 90 de zile calculat din ultima zi a termenului de reprogramare.

RomaniaHungary